Ξεκίνησε το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου της Σμύρνης

Ξεκίνησε χθες 2 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Μαρτίου το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου της Σμύρνης İzmir Uluslararası Kukla Günleri, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα φεστιβάλ μαριονέτας. Φέτος συμμετέχουν θίασοι από 20 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα με την παράσταση “Moments” από την ομάδα Baruti.

 Moments
Μία θεατρική – μουσική παράσταση, όπου οι μαριονέτες παρουσιάζουν μία ποικιλία από διαφορετικά είδη μουσικής και αποτελείται από μια σειρά μικρών κωμικών σκετς συνδυασμένα με σκηνές κλόουν. Η ακρίβεια και η φυσικότητα της κίνησης αυτών των μικρών χαρακτήρων, παράγουν μια συνεχή έκρηξη χαράς και γέλιου, εμπλέκοντας τους θεατές σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι.

Περίληψη της παράστασης
Δύο κλόουν συναγωνίζονται στην καθαριότητα της σκηνής όπου θα γίνει μία μεγάλη συναυλία. Ο βιρτουόζος μαέστρος Γκουστάβο στο πιάνο. Η χορεύτρια της σάμπα Miss Maruka φλερτάροντας με τους θαυμαστές της.Ο Mr Dupi σταρ του ροκ εν ρολ ψάχνει την αγαπημένη του μέσα στο κοινό. Στιγμές αγάπης κλείνουν αυτήν την τρελή συναυλία.

Η ομάδα Baruti ερευνά από το 1987 διαφορετικές φόρμες έκφρασης, με σκοπό να βρίσκει πάντα έναν απλό τρόπο να εκπλήξει τον θεατή. Έχει παρουσιάσει τη δουλειά της σε πολλά διεθνή φεστιβάλ. Αυτή η συνεχής επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς έχει δώσει στην ομάδα μια ανοιχτή οπτική, που προσφέρει το απαραίτητο υλικό για τη δημιουργία της κάθε παράστασης.

11 Μαρτίου 2017, 13.00 and 16.00 (Çiğli Kipa AVM)
12 Μαρτίου 2017, 14.30 and 18.00 (Balçova Kipa AVM)

www.izmirkuklagunleri.com


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία