Βραβεύσεις της Turkish Airlines από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

ΤΗΥ_AlpYavuzeser_GeorgiaStergiopoulou
Η κα Γεωργία Στεργιοπούλου, Director Human Resources του ΑΙΑ με τον κ. Alp Yavuzeser, γενικό διευθυντή της Turkish Airlines στην Αθήνα

Κατά τη διάρκεια του 16ου Airline Marketing Workshop που πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η Turkish Airlines βραβεύτηκε ως «Best of the Top 10 Performance» και «Fastest Growing Airline Western Europe» για το 2015.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών απένειμε τα ετήσια βραβεία στις αεροπορικές εταιρείες που παρουσίασαν την ταχύτερη ανάπτυξη και κατέγραψαν τη μεγαλύτερη αύξηση του αριθμού επιβατών κατά τη διάρκεια του 2015.

Το 2015 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως έτος ορόσημο για τη δραστηριότητα της Turkish Airlines στην Ελλάδα. Η εταιρεία σημείωσε σημαντική ετήσια αύξηση 25% στην επιβατική κίνηση στην Ελλάδα, ενώ μετέφερε συνολικά για το 2015, περισσότερους από 500.000 επιβάτες, περισσότερους από κάθε άλλη χρονιά, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην άκρως επιτυχημένη τουριστική χρονιά για τη χώρα. Επιπλέον, μέσα από το ευρύ δίκτυο των 235 διεθνών προορισμών σε 113 χώρες, η Turkish Airlines λειτούργησε ως γέφυρα για την ελληνική διασπορά σε όλο τον κόσμο, ένα σημαντικό και ενεργό κομμάτι της Ελλάδας, αλλά και για την επιχειρηματική και εμπορική δραστηριότητα, διευκολύνοντας την αναζήτηση επιχειρηματικών ευκαιριών.

Ο Alp Yavuzeser, Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα σημείωσε, «Πιστεύουμε και επενδύουμε στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε στρατηγικό συνεργάτη της χώρας στον τουριστικό κλάδο. Νιώθουμε πως και με τις δικές μας δυνάμεις και προσπάθειες, συμμετείχαμε στην εξαιρετική τουριστική περίοδο για την Ελλάδα αλλά και στη διάθεση των Ελλήνων να ταξιδέψουν προς πολλούς προορισμούς, όπου η εταιρεία μας προσφέρει την καλύτερη λύση. Τα βραβεία αυτά πιστοποιούν ότι η Turkish Airlines βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση για την επίτευξη των στόχων της.»

Σχετικά με την Turkish Airlines

Ιδρύθηκε το 1933 με στόλο μόλις πέντε αεροπλάνα. Μέλος της Star Alliance, η Turkish Airlines είναι σήμερα μια αεροπορική εταιρία τεσσάρων αστέρων, με στόλο 304 αεροσκαφών (επιβατηγά και φορτηγά) που εκτελούν πτήσεις προς 284 πόλεις σε όλο τον κόσμο, 235 διεθνείς και 49 εσωτερικές. Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες, έχει λάβει αρκετά «Βραβεία Επιβατών» από την Airline Passenger Experience Association (APEX).

Το 2015, η Turkish Airlines επιλέχθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά ως «Europe’s Best Airline» και για έβδομη συνεχή φορά «Best Airline in Southern Europe». Έχοντας κερδίσει τα διεθνή βραβεία «Best Economy Catering Service» το 2010, «Best Business Catering Service» το 2013 και «Best Business Catering Service» το 2014, στην Turkish Airlines απονεμήθηκαν τα βραβεία «World’s Best Business Class Lounge Dining» και «World’s Best Business Airline Lounge» στηv έρευνα της Skytrax το 2015.