Πρόσκληση του Ελληνο-Τουρκικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος για την Trade Bridge 2012 της Κωνσταντινούπουλης

Το Ελληνο-Τουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος (ΕΤ.Ε.Β.Ε.), ιδρύθηκε το 2009 από γνωστούς επιχειρηματίες με βασικό στόχο να καλύψει τις  ανάγκες και να ενισχύσει την επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών του στη γειτονική μας Τουρκία και αντιστρόφως. Το ΕΤ.Ε.Β.Ε έχει αναπτύξει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς φορείς της Τουρκίας, με τους οποίους συνεργάζεται στενά για την πραγματοποίηση των σκοπών του. 
Η TUSKON (Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών και Βιομηχάνων Τουρκίας), με την οποία το ΕΤ.Ε.Β.Ε έχει υπογεγραμμένο Σύμφωνο Συνεργασίας, αποτελείται από επτά επιχειρηματικές συνομοσπονδίες και 168 συνδέσμους, οι οποίοι αριθμούν πάνω από 40.000 μέλη.

Το ΕΤ.Ε.Β.Ε. σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο Trade Bridge 2012, 04 έως 10 Ιουνίουστην Κωνσταντινούπολη, το οποίο πραγματοποιείται με επιτυχία από την TUSKON από το 2009 και με φετινή θεματική την “Κατασκευή- Οικοδομικά Υλικά- Έπιπλα- Είδη Σπιτιού”.  Στο Trade Bridge φιλοξενούνται κάθε χρόνο επιχειρηματίες από περισσότερες από 150 χώρες, ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων από τις χώρες εκτός της διοργανώτριας Τουρκίας ξεπερνά τους 1500. Γνωστές εταιρείες της Βόρειας Ελλάδας ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή. Τον μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων εξασφαλίζει η άρτια διοργάνωση του φορέα, καθώς οι επιχειρηματικές συναντήσεις προγραμματίζονται με συγκεκριμένα κριτήρια για την καλύτερη δυνατή αντιστοίχηση των επιχειρήσεων και την επίτευξη των μέγιστων δυνατών αποτελεσμάτων.

Όσες εταιρείες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν το αργότερο έως 10.05.2012 με το Ελληνο- Τουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος στο 2310 542151 για περισσότερες πληροφορίες.

Ελληνο-Τουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος
Δωδεκανήσου 23, Θεσσαλονίκη
τηλ.:  2310 570005 
φαξ.: 2112 686845

email.: secretary@grtrchamber.org