Συναυλία της Hande Dalkilic στη Θεσσαλονίκη

Μια μοναδική συναυλία της αναγνωρισμένης βιρτουόζου του πιάνου Hande Dalkilic θα δοθεί με ελεύθερη είσοδο το Σάββατο 21 Οκτωβρίου (ώρα 21.00) στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των φετινών Δημητρίων.

Η Hande Dalkilic γεννήθηκε στην Άγκυρα, ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε παιδική ηλικία, αφοσιώθηκε στη μουσική και έλαβε ακαδημαϊκή εκπαίδευση από τα 14, ξεχωρίζοντας για την ώριμη ερμηνεία και την ευρύτητα του ρεπερτορίου της.

Δραστηριοποιείται δισκογραφικά από το 2000, ηχογραφώντας σε παγκόσμια πρεμιέρα τη σονάτα Op.76 του A. Adnan Saygun στην ετικέτα BMP, ενώ έχει παγιώσει τη θέση της στο καλλιτεχνικό στερέωμα ως πιανίστρια που εκφράζει με ποιότητα και σαφήνεια το έργο σύγχρονων Τούρκων συνθετών.

Το νέο της άλμπουμ, με τίτλο «Tunes of The Upper Euphrates» περιλαμβάνει εννέα φολκ συνθέσεις του Cetin Isikozlu και κυκλοφορεί από την Kalan Music Label.

Έχοντας δώσει ρεσιτάλ και κονσέρτα σε όλο τον κόσμο, η Hande Dalkilic επισκέπτεται τα 52α Δημήτρια για μια εμφάνιση που θα τέρψει τους ακροατές του κλασικού ρεπερτορίου.

Συνεργασία: Προξενείο Τουρκίας

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΒΩΝ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΣΟΛΩΝ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ»
Λεωφόρος Νίκης 73, Τηλ.: 2310 257.900

 

 


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία