Στην Τουρκία η Εθνική τένις με αμαξίδιο

wheelchar-tennis-antalya

Αναχωρεί την Δευτέρα για την Αττάλεια της Τουρκίας, η εθνική μας ομάδα τένις των ανδρών, προκειμένου να συμμετάσχει στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (BNP Paribas World Team Cup European Qualification) που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 28 Μαρτίου.

Στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Κόντου βρίσκονται οι Γιώργος Λαζαρίδης, Επαμεινώνδας Σταμάτης και ο λίαν προσφάτως εστεμμένος πρωταθλητής Ελλάδας (για τρίτη σερί φορά) Στέφανος Διαμαντής. Στην προκριματική φάση μετέχουν 12 ομάδες, δύο εκ των οποίων θα εξασφαλίσουν την πρόκρισή της για την τελική φάση που θα γίνει επίσης στην Τουρκία τον Μάιο.

Το απόγευμα της Δευτέρας θα γίνει η κλήρωση της προκριματικής φάσης και η εθνική μας θα μάθει τις αντιπάλους της στη διοργάνωση. Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στο Club Ali Bey Manavgat της τουρκικής Ριβιέρας από 25 έως 31 Μαΐου. Να θυμίσουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το 2013 είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στην τελική φάση του World Group 2, ενώ το 2008 ήταν 8η.

 


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία