«Στην Αυλή του Πελάγους», Γκιορκέμ Σαούλη και Γιάννης Σαούλης

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 η Γκιορκέμ Σαούλη και ο Γιάννης Σαούλης μαζί με άλλους έξι φίλους τους αφηγούνται, παίζουν και ερμηνεύουν μουσικές και τραγούδια από τις δυο μεριές του Αιγαίου. Αφηγείται η ποιήτρια και ηθοποιός Ερμιόνη.

Η μουσική «Ακολουθία Αρχιπελάγους» με συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκι, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Μίκη Θεοδωράκη και του Γιάννη Σαούλη εισάγει το κοινό, στην αρχή της παράστασης, σε μία οπτικοακουστική περιπλάνηση. Οι ακροατές καλούνται στην συνέχεια να επισκεφθούν διάφορους μουσικούς χρονοχώρους. Το μουσικό ταξίδι συνεχίζει την εκπληκτική διαδρομή του προς την Κωνσταντινούπολη του Μπατζιανού, του Yesari Asim Arsoy, του παραδοσιακού τραγουδιού του Πόντου, της Πόλης των αρχών του περασμένου αιώνα έως την Αθήνα του ρεμπέτικου και με κατάληξη την «Αυλή του Πελάγους».

Η παλέτα των ηχοχρωμάτων προσφέρει τραγούδι από τις δύο μεριές του Αιγαίου σε δύο γλώσσες, αφήγηση, κανονάκι, ταμπούρ, κιθάρα, μπουζούκια, ακορντεόν, κρουστά, κόντρα μπάσο.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων (110), παρακαλείστε να κάνετε έγκαιρα τις κρατήσεις σας στο τηλέφωνο 6976 568 624 ή στο email: info@burlesque.gr

Burlesque, ΣΚΡΑ 10, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ώρα έναρξης: 22:00
Εισιτήρια 5 ευρώ

http://soundcloud.com/goldistor

Οι συντελεστές:
Γκιορκέμ Σαούλη:
Τραγούδι / Κανονάκι

Γιάννης Σαούλης:
Τραγούδι / Μπουζούκια

Αφήγηση:
Ερμιόνη

Θοδωρής Μίσκας:
Φωνητικά / Κιθάρα

Πέτρος Καμπέλης:
Κρουστά

Σταμάτης Πασόπουλος:
Ακορντεόν

Μίλτος Τσαλιγόπουλος:
Κόντρα Μπάσο

Baris Bal:
Ταμπούρ

Διαβάστε επίσης:
Γιάννης Σαούλης και Görkem Devrim Saoulis στη Θεσσαλονίκη

 


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία