Σεμινάριο για την προσέλκυση τουριστών από την Τουρκία


Καθώς οι Τούρκοι τουρίστες αυξάνονται στην Ελλάδα, οι γνώσεις για την τουρκική τουριστική αγορά είναι απαραίτητες. 

 

touristes-thessaloniki

Σεμινάριο με θέμα «Νέα πραγματικότητα – Τάσεις και μελλοντικές δράσεις στην τουρκική αγορά -Ανάπτυξη πωλήσεων στην Τουρκία» πραγματοποιείται την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 (ώρα έναρξης 16.00)  σε αίθουσα του ξενοδοχείου The Met της Θεσσαλονίκης.

Το σεμινάριο που απευθύνεται σε στελέχη τουριστικών γραφείων, ξενοδοχείων, τουριστικών φορέων κλπ έχει ως θέμα την ανάπτυξη των πωλήσεων στην τουρκική τουριστική αγορά, από τις πιο ελπιδοφόρες και δυναμικές για τον ελληνικό τουρισμό, που φέτος αναμένεται να δώσει πάνω από ένα εκατομμύριο τουρίστες στην Ελλάδα.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Στέφανος Χατζημανώλης από τους πλέον ειδικούς σε θέματα τουρκικής τουριστικής αγοράς, επί σειρά ετών σύμβουλος σε τουριστικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα σε αντίστοιχα θέματα. Θα μιλήσουν επίσης εκπρόσωπος των Τουρκικών Αερογραμμών και εκπρόσωπος εταιρείας συνεδριακών εκδηλώσεων.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
-Νέες πολιτικές προώθησης πωλήσεων
-Η αλλαγή στην παρουσία των ελληνικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τουριστικών γραφείων στις εκθέσεις στην Τουρκία (ΕΜΙΤΤ και Travel Turkey)
-Η αλλαγή στην παρουσία μας στη Philoxenia
-Η νέα αεροπορική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ( για περισσότερες αεροπορικές συνδέσεις, από 31 σε 52)
-Το μέλλον της γραμμής Σμύρνης – Θεσ/νίκης (ακτοπλοϊκά και αεροπορικά)
-Η ανάπτυξη δράσεων μέσα από τις συνδέσεις Θεσ/νίκη – Κων/πολη (2 φορές ημερησίως με την Turkish Airlines)
-Η προσπάθεια ανάπτυξης νέων δράσεων με την Τουριστική Ακόλουθο της Τουρκίας στην Αθήνα
-Η διαφοροποίηση στις συναντήσεις μας (forum, workshops, κλπ) με την TURSAB για αποτελεσματικότερα συμπεράσματα
-Η ανάπτυξη δράσεων από την HELEXPO και η δυνατότητα προσέλκυσης νέων κρατήσεων
-Η παρουσίαση μοντέλου ανάπτυξης νέων συγκοινωνιακών διαδρομών Ελλάδας – Τουρκίας (η περίπτωση ακτοπλοϊκής σύνδεσης Αίνου – Αλεξ/πολης) με σκοπό την αποσυμφόρηση των Κήπων (IPSALA)
-Προτάσεις για την ανανέωση του τουριστικού προϊόντος της Θεσ/νίκης σε σχέση με το ενδιαφέρον των Τούρκων επισκεπτών. Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα – μελλοντικές προτάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τουριστικό γραφείο Silver Holidays της: 2310.277233, (Ειρήνη Θεοφανίδου 09:30 – 17:00).

Πηγή: Omorfa Taxidia


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία