Πρόσκληση για αιτήσεις στο Turkey Europe Future Forum

Το Turkey Europe Future Forum αποτελεί μια διοργάνωση του Stiftung Mercator σε συνεργασία με το TUSIAD, υπό την αιγίδα της Federica Mogherini, Ύπατης Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας.

Από το 2015, το Turkey Europe Future Forum φέρνει σε επικοινωνία αφοσιωμένους νέους ηγέτες, από την Τουρκία και την Ευρώπη με σκοπό έναν παραγωγικό διάλογο.

Φέτος, το Forum θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη και στο Εσκισεχίρ, από τις 7 έως τις 14 Ιουλίου. Ο τίτλος του φετινού forum είναι «Τουρκία και Ευρωπαϊκή Ένωση: Αντιμετωπίζοντας τις κοινές προκλήσεις και τις διμερείς εντάσεις». Στόχος του φετινού forum είναι να εξετάσει την τρέχουσα πολιτική, οικονομική και κοινωνική σχέση ανάμεσα στην Ευρώπη και την Τουρκία και να βρει νέους τρόπους συνεργασίας.

Ποιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση:

– Επαγγελματίες με εμπειρία από δύο έως δέκα έτη στους τομείς της πολιτικής, της οικονομίας, της διοίκησης, του πολιτισμού, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της κοινωνίας των πολιτών (Υποσημείωση: Οι πρακτικές ασκήσεις δεν συμπεριλαμβάνονται)
– Με εντυπωσιακά επαγγελματικά και ακαδημαϊκά επιτεύγματα
– Πολίτες της Τουρκίας ή των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
– Με πτυχίο πανεπιστημίου (κατά προτίμηση τίτλο μεταπτυχιακό σπουδών)
– Με καλή γνώση αγγλικών
– Να επιδεικνύουν ενδιαφέρον στο θέμα του forum αλλά και στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας

Το κόστος μεταφοράς, διαμονής αλλά και τα γεύματα των συμμετεχόντων θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από τους διοργανωτές.

Προθεσμία: 24 Φεβρουαρίου

Για να βρείτε την αίτηση αλλά και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Αναδημοσίευση από ΕΛΙΑΜΕΠ