Προώθηση της ελληνικής τουριστικής αγοράς από την Turkish Airlines 

Περισσότερα από 60 ταξιδιωτικά πρακτορεία από την Ελλάδα και τη Μάλαγα της Ισπανίας συμμετείχαν σε workshop που διοργάνωσε η Turkish Airlines στην Αθήνα, την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με την Malaga-Costa Del Sol και τον Ισπανικό Οργανισμό Τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια του workshop, τουριστικοί πράκτορες πραγματοποίησαν B2B συναντήσεις προωθώντας προορισμούς και στις δύο χώρες, συζητώντας παράλληλα για επιχειρηματικές ευκαιρίες, προϊόντα και υπηρεσίες τουρισμού, στις δύο αγορές.

Ο γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στην Ελλάδα, Alp Yavuzeser δήλωσε σχετικά: “H Turkish Airlines επιδιώκει την περαιτέρω ανάπτυξη της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ως προορισμών του παγκόσμιου δικτύου της, αλλά και ως πύλες για τις ομορφιές της Ελλάδας. Πέρυσι εξυπηρετήσαμε περισσότερους από 550.000 επιβάτες από και προς Ελλάδα. Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε κομμάτι της διαρκώς αναπτυσσόμενης ελληνικής τουριστικής αγοράς και που συμβάλλαμε σε μία ακόμη χρονιά με ρεκόρ αφίξεων για την Ελλάδα”.

Η Turkish Airlines διενεργεί εβδομαδιαία 42 πτήσεις μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης και Κωνσταντινούπολης. Από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο του 2018, η Turkish Airlines εξυπηρέτησε περισσότερους από 58 εκατ. επιβάτες παγκοσμίως, ποσοστό κατά 12% υψηλότερο σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.