Η Turkish Airlines φιλοξένησε στην Ελλάδα τα μεγαλύτερα τουριστικά πρακτορεία της Σιγκαπούρης

Η Turkish Airlines σε συνεργασία με το The Travel Company και το Marketing Greece, διοργάνωσε στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για την ενίσχυση του τουρισμού στην Ελλάδα FAM trip, φιλοξενώντας ταξιδιωτικούς πράκτορες από τα 8 μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Σιγκαπούρης.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες επισκέφτηκαν το διάστημα 13-16 Νοεμβρίου, την Αθήνα και το Ναύπλιο. Κατά τη διαμονή τους στην Αθήνα, ξεναγήθηκαν στην Ακρόπολη, το νέο Μουσείο της Ακρόπολης και την Πλάκα. Όλοι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την διαμονή τους στην Ελλάδα, αφού γνώρισαν τις ομορφιές της χώρας και βίωσαν την λεγόμενη “Ελληνική φιλοξενία”. Σε συνέχεια του ταξιδιού τους στην Ελλάδα, δήλωσαν ότι είναι πρόθυμοι να εξετάσουν τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της Ελλάδας, έτσι ώστε να πουλήσουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν στη Σιγκαπούρη.

Στόχος αυτού του ταξιδιού ήταν οι πράκτορες της Σιγκαπούρης να έχουν μία σύντομη «γεύση» της ελληνικής φιλοξενίας, να γνωρίσουν δύο από τους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, καθώς επίσης να ζήσουν την εμπειρία του ταξιδιού με την Turkish Airlines.

Ο Γενικός Διευθυντής της Turkish Airlines για την Αθήνα δήλωσε σχετικά: «Ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να διοργανώσουμε αυτό το Fam Trip και να φιλοξενήσουμε ταξιδιωτικούς πράκτορες από τη Σιγκαπούρη, μιας και τέτοιου είδους ενέργειες βοηθούν τον τουρισμό στην Ελλάδα. Η συμβολή της Turkish Airlines υπήρξε καθοριστική, καθώς με τις πτήσεις της από και προς την Σιγκαπούρη, συμβάλλει στο να έρθουν ακόμα πιο κοντά οι δυο χώρες».

Σχετικά με την Turkish Airlines

Ιδρύθηκε το 1933 με στόλο μόλις πέντε αεροπλάνα. Μέλος της Star Alliance, η Turkish Airlines είναι σήμερα μια αεροπορική εταιρία τεσσάρων αστέρων, με στόλο 299 αεροσκαφών (επιβατηγά και φορτηγά) που εκτελούν πτήσεις προς 280 πόλεις σε όλο τον κόσμο, 232 διεθνής και 48 εσωτερικές. Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες, έχει λάβει αρκετά «Βραβεία Επιβατών» από την Airline Passenger Experience Association (APEX).

Το 2015, η Turkish Airlines επιλέχθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά ως «Europe’s Best Airline» και για έβδομη συνεχή φορά «Best Airline in Southern Europe». Έχοντας κερδίσει τα διεθνή βραβεία “Best Economy Catering Service” το 2010, “Best Business Catering Service” το 2013 και “Best Business Catering Service” το 2014, στην Turkish Airlines απονεμήθηκαν φέτος τα βραβεία “World’s Best Business Class Lounge Dining” και “World’s Best Business Airline Lounge” στηv έρευνα της Skytrax.