Η Τουρκία στο TangoLovers Festival

Esfref Tekinalp & Vanessa Gauch Arabacioglou

Για τρίτη συνεχή χρονιά το φεστιβάλ TangoLovers επιστρέφει με κορυφαίους επαγγελματίες της ελληνικής και διεθνούς σκηνής (Αργεντινή, Τουρκία, Ιταλία) που δίνουν ραντεβού και πάλι στην Αθήνα για να μας ταξιδέψουν στις μελωδίες του Μπουένος Άιρες και του Μοντεβιδέο.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει 4 μέρες (2-5 Φεβρουαρίου 2017) και θα περιλαμβάνει μουσικοχορευτική παράσταση με ζωντανή ορχήστρα στο Cine Κεραμεικός”, μαθήματα στο Libertango Dance Studioκαι χορευτικές βραδιές Τάνγκο στον Πολυχώρο Πολιτισμού “ΑΘΗΝΑΪΣ”.

Οι συμμετέχοντες από την Τουρκία είναι:
Maestros: Esfref Tekinalp & Vanessa Gauch Arabacioglou
Djs:  Maral, Kadir Unay

Το TangoLovers Festival διοργανώνεται υπό την αιγίδα τεσσάρων Πρεσβειών (Αργεντινής, Ουρουγουάης, Τουρκίας και Ιταλίας).

Συνοπτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει:

Πέμπτη 2/2/2017

Έναρξη του Φεστιβάλ με shows από ζευγάρια επαγγελματιών χορευτών τάνγκο. Για πρώτη φορά η μουσικοσυνθέτης – performer Ζωή Τηγανούρια με ζωντανή ορχήστρα, συνοδευόμενη από τους καλλιτέχνες Λουίζα Σοφιανοπούλου & Θάνο Πολύδωρα, στο “Cine Κεραμεικός”: 21:00 – 23:00.

Milonga (party tango) μετά την παράσταση στον ίδιο χώρο: 23:30 – 03:00.

Παρασκευή 3/2/2017 έως Κυριακή 5/2/2017

Μαθήματα Tango: 18 διαφορετικά μαθήματα σε σύνολο 27 ωρών διδασκαλίας. Τα μαθήματα θα παραδοθούν από 3 ζευγάρια διεθνούς φήμης (από Αργεντινή και Τουρκία) στο “Libertango Dance Studio”.

Milonga με shows από επαγγελματίες χορευτές τάνγκο: 22:30 – 04:00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού “ΑΘΗΝΑΪΣ”.