Γιώργος Τζαβέλλας: Οι άνθρωποι στην Τουρκία αγαπούν τους Έλληνες

Οι άνθρωποι στην Τουρκία αγαπούν τους Έλληνες, είπε ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζαβέλλας της Aytemiz Alanyaspor που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα Τουρκίας και πρόσθεσε πως ποτέ δεν χρησιμοποίησαν ρατσιστικές εκφράσεις εναντίον του.

Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στα δυο χρόνια που βρίσκομαι στην Τουρκία, δεν ένιωσα ρατσισμό, ασέβεια και ψυχρή συμπεριφορά, ανέφερε ο Τζαβέλλας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρακτορείο Anadolu (AA) και αναμεταδίδει η ελληνική υπηρεσία της Τουρκικής Ραδιοτηλεόρασης (TRT).

Όταν περπατάω στο δρόμο, όταν κάθομαι σε μια καφετέρια πάντα με υποδέχονται με χαμόγελα, είπε ο Τζαβέλλας και πρόσθεσε τα εξής:

«Βλέπω ότι οι άνθρωποι στην Τουρκία αγαπούν τους Έλληνες. Ποτέ δεν χρησιμοποίησαν ρατσιστικές εκφράσεις. Το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι γύρω μου δεν λένε τέτοια πράγματα».

Μέχρι τώρα εργάστηκα με τρεις Τούρκους προπονητές, ο προϋπολογισμός του τουρκικού πρωταθλήματος είναι υψηλός, σημείωσε.

Είμαι ευτυχισμένος στην Aytemiz Alanyaspor, υπάρχει πάντα αμοιβαία αγάπη και σεβασμός, υπογράμμισε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Αναφερόμενος στο συμβόλαιο του που λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν ο Τζαβέλλας δήλωσε τα παρακάτω:

«Αυτό το διάστημα οι ομάδες εστιάζουν στις εξωτερικές μεταγραφές. Σήμερα αύριο θα καθίσουμε και θα έχουμε μια συνάντηση. Θα βρούμε οπωσδήποτε τη μέση οδό».

Πηγή: TRT Greek