ΕΤΕΕ: Ημερίδα στη Λευκάδα

Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 10 με 12 Νοεμβρίου 2017 στο νησί της Λευκάδος, στο πλαίσιο του FORUM ΛΕΥΚΑΔΑΣ που διοργανώνει η εταιρία EXPO.

Στην ημερίδα ο Πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού και Ελληνοβουλγαρικού Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Κουτσίκος θα ενημερώσει τους επιχειρηματίες της περιοχής για τις δυνατότητες επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ των επιχειρήσεων του νομού με αντίστοιχες επιχειρήσεις στην Βουλγαρία και την Τουρκία.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του θα αναφερθεί στις συνολικές επενδύσεις στην Βουλγαρία που ξεπερνούν τα 3 δις € από 1500 Βουλγαρικές επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων, ενώ το συνολικό εμπόριο έχει φθάσει τα 2,85 δισεκατομμύρια ευρώ.

Αναφορικά με την Τουρκία, οι Ελληνικές επενδύσεις έχουν φτάσει τα 6,4 δισεκατομμύρια ευρώ από 500 Τουρκικές επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων, ενώ το συνολικό εμπόριο τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου συνοδευόμενος από τον κ. Λοϊζο Βασίλη, θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα επίσκεψη στις βιομηχανικές μονάδές του νομού (μεταξύ των οποίων επιχειρήσεις PRAKTIKA A.E, ΑΓΡΙΝΙΟΤΙΚΟ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙ, ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, κα.), για να συζητήσει κατ’ ιδίαν για τα προβλήματα τους καθώς και τη πιθανή διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να γίνουν περισσότερο εξωστρεφείς.

Το ανωτέρω πρόγραμμα θα συνεχιστεί και για τους υπόλοιπους νομούς της Ελλάδος.


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία