Επιτυχημένη η παρουσία της MLS στην Τουρκία

Ικανοποιημένη είναι η διοίκηση της ελληνικής εταιρείας MLS από τα πρώτα αποτελέσματα της ανάπτυξης στην Τουρκία. Η εταιρεία έχει λάβει στη γειτονική χώρα διαδοχικές επαναληπτικές παραγγελίες, έχει παρουσία από τον Οκτώβριο με τα προϊόντα της στις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής πώλησης, ενώ υλοποιεί στοχευμένο πρόγραμμα marketing σε συνεργασία με τον τοπικό partner (Nova Elektronik).

Στόχος είναι η κατάκτηση ενός σημαντικού μεριδίου στην τουρκική αγορά πλοήγησης την επόμενη τριετία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρίας ερευνών GFK, για το 2011 αναμένεται να πωληθούν στην Τουρκία περί τις 300.000 συσκευές (αριθμός διπλάσιος από την Ελλάδα) και σε τρία χρόνια οι πωλήσεις να φτάσουν τις 700.000 συσκευές σε ετήσια βάση. Το ποσοστό διείσδυσης της πλοήγησης στην Τουρκία των 74 εκατ. κατοίκων κυμαίνεται κάτω από 5% έναντι περίπου 25% στην Ευρώπη.

Σχετικά με την MLS Πληροφορική ΑΕ

Η MLS Πληροφορική Α.Ε. ιδρύθηκε το 1995 με σκοπό την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογικών προϊόντων. Το 1998 κατέκτησε το Χρυσό Πανευρωπαϊκό Βραβείο Τεχνολογίας (European Information Technology Grand Prize) ενώ τον Μάιο του 2001 εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Η MLS κυκλοφόρησε το 2003 την πρώτη εφαρμογή πλοήγησης στην ελληνική αγορά και το 2006 τη διεθνή καινοτομία MLS Talk&DriveΤΜ. Σήμερα αποτελεί leader στον τομέα της πλοήγησης αλλά και στο εκπαιδευτικό λογισμικό στην ελληνική αγορά, όπου το 2010 ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του δικού της διαδραστικού πίνακα MLSBoard. Η MLS βραβεύτηκε με το βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας Κούρος 2010.

GRTRnews