Επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κουίκ στην Ίμβρο

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, κ. Τέρενς Κουίκ θα μεταβεί την Τρίτη 17 Ιανουαρίου στην Ίμβρο για να παραστεί στην τελετή κοπής της βασιλόπιτας των ελληνικών σχολείων του νησιού από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κουίκ θα επισκεφθεί τόσο το Γυμνάσιο/ Λύκειο Αγριδίων, όσο και το Δημοτικό Αγίων Θεοδώρων, θα συναντηθεί με ομογενείς στα άλλα χωριά του νησιού, όπως και με εκπροσώπους των Συλλόγων Ιμβρίων Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Επίσης, το πρωί της ίδιας ημέρας, θα έχει εθιμοτυπική συνάντηση με τον Έπαρχο της Ίμβρου, κ. Muhittin Gürel.

Ο κ. Κουίκ θα συνοδεύεται από το Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Κωνσταντινούπολη, κ. Γεώργιο Σέκερη και το Διπλωματικό του Σύμβουλο, κ. Βίκτωρα Μαλιγκούδη.

Τέλος, στις 18 Ιανουαρίου, πριν την επιστροφή του για την Αθήνα, ο κ. Κουίκ θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στο Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παναγιά, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου, κ. Κυρίλλου, ο οποίος άγει εκείνη την ημέρα τα ονομαστήριά του.


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία