Επιμελητήριο Δωδεκανήσου: Συνάντηση εργασίας για την ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού από την Τουρκία και τους χειμερινούς μήνες

rodos-greece

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε εχθές, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου με μοναδικό θέμα την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος κατά τους χειμερινούς μήνες από την Τουρκία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εξειδικευμένοι τουριστικοί παράγοντες της Ρόδου και της Τουρκίας. Το Επιμελητήριο εκπροσώπησε, ο κος Νίκος Παπασταματίου, Γενικός Γραμματέας.

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην ουσιαστική συμβολή του Επιμελητηρίου, στην άμεση υλοποίηση πλάνου δημοσιότητας, προβολής και διαφήμισης σε έγκυρα τουρκικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας για τη Ρόδο, με έμφαση στην καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού μας με το Μαρμαρίς.

Συγκεκριμένα προτάθηκε η έναρξη καμπάνιας ενημέρωσης των κατοίκων της γείτονος για την δυνατότητα πραγματοποίησης ολιγοήμερων διακοπών στη Ρόδο καθ’όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Από τους τουριστικούς παράγοντες που συμμετείχαν στην συνάντηση, υπογραμμίσθηκε το υψηλό ενδιαφέρον των Τούρκων πολιτών, για τη Ρόδο, η οποία βεβαιωμένα, αποτελεί αγαπημένο προορισμό και σημαντικό κριτήριο για την επιλογή και την οργάνωση του ταξιδιού τους.


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία