Έκθεση φωτογραφίας «Αιώνια Πόλη, Κωνσταντινούπολη και Πρόσωπα»

Ο Δήμος Λαρισαίων και το Γενικό Προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνουν την έκθεση φωτογραφίας του Mustafa Dedeoğlu με τίτλο «Αιώνια Πόλη Κωνσταντινούπολη και Πρόσωπα – Timeless City İstanbul & Faces», στο θέατρο ΟΥΗΛ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 20:00.

Η έκθεση, η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, είναι το αποτέλεσμα 8 χρόνων δουλειάς του καλλιτέχνη και αντανακλά τη μοναδική ατμόσφαιρα που αποπνέει η ιστορία της Κωνσταντινούπολης – που αν και έχει φιλοξενήσει εδώ και αιώνες πολλές και διαφορετικές κουλτούρες- η μαγευτική εικόνα της έχει παραμείνει απαράλλακτη στο πέρασμα του χρόνου.
«Βλέπω τις φωτογραφίες μου ως έναν τρόπο αφήγησης μιας ιστορίας και όχι ως μία απλή καταγραφή. Το να βγάζω φωτογραφίες αποτελεί για μένα τρόπο έκφρασης, κατανοώ πώς βλέπω τον εαυτό μου, τον κόσμο γύρω μου και πώς αυτό με κάνει να αισθάνομαι» δηλώνει ο ίδιος.
Η δουλειά του Mustafa Dedeoğlu έχει δημοσιευτεί σε διάφορα τοπικά και διεθνή έντυπα που ασχολούνται με την τέχνη.
Ο καλλιτέχνης επίσης επικοινωνεί το έργο του μέσα από εκθέσεις. Έχει παρουσιάσει έργα του στη Ρωσία, την Ισπανία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Γεωργία, το Κόσσοβο, την ΠΓΔΜ, την Αμερική, την Τεχεράνη και τη Γαλλία.

Διάρκεια έκθεσης: 10 έως 22 Φεβρουαρίου 2017
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης
Καθημερινές 11:00-14:00 και 18:00-21:00
Σάββατο: 10:00-14:00 Κυριακή 11:00-14:00
Δ/νση: Ανθίμου Γαζή και Κουμουνδούρου
Θέατρο ΟΥΗΛ, Λάρισα
τηλ. 2410614449
email:adhm6@larissa-dimos.gr


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία