Η Celestyal Cruises επεκτείνει για ακόμη δύο χρόνια τα προγράμματά της στην Τουρκία

Για ακόμη δύο χρόνια αποφάσισε να επεκτείνει η εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal Cruises τα προγράμματά της σε προορισμούς στο Αιγαίο και τα παράλια της Τουρκίας.

Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε στη ναύλωση ενός νέου πλοίου με το όνομα Celestyal Nefeli (πρώην Gemini), το οποίο θα αντικαταστήσει το Celestyal Odyssey, του οποίου η σύμβαση ναύλωσης θα ολοκληρωθεί στο τέλος Οκτωβρίου.

Το Celestyal Nefeli θα πραγματοποιεί για τα επόμενα δύο χρόνια τις τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες της εταιρείας με την ονομασία «Εικονικό Αιγαίο», στοχεύοντας στην αύξηση της ροής επισκεπτών από την Τουρκία προς τα ελληνικά νησιά. Σύμφωνα με την εταιρεία, το πλοίο έχει το ιδανικό μέγεθος για να προσεγγίζει στα μικρότερα, αλλά μοναδικά λιμάνια, που βρίσκονται κατά μήκος της Ανατολικής Μεσογείου.

Σχολιάζοντας τα παραπάνω ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, Κυριάκος Αναστασιάδης, ανέφερε τα εξής: «Καλωσορίζουμε το Celestyal Nefeli στον στόλο της εταιρείας μας. Είμαστε χαρούμενοι που η σκληρή δουλειά των τελευταίων χρόνων έχει θετικό αντίκτυπο και αποτέλεσμα σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιούμαστε. Είμαστε σίγουροι ότι και αυτό το πλοίο θα ανταποκριθεί απόλυτα στη φιλοσοφία μας, που είναι η έμφαση στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία και κουλτούρα, προσωπική, ζεστή εξυπηρέτηση καθώς και επίσκεψη σε ξεχωριστούς προορισμούς».

Χωρητικότητα 
Το Celestyal Nefeli (πρώην Gemini), με χωρητικότητα 1.074 επιβατών, κατασκευάστηκε το 1992 από την Union Naval de Levante SA στη Βαλένθια, στην Ισπανία.

Θα παραδοθεί πλήρως ανακαινισμένο τον Φεβρουάριο του 2016 πριν από την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου.

Από τις 400 καμπίνες του πλοίου (277 εξωτερικές και 123 εσωτερικές), οι 43 είναι ευρύ­χωρες σουίτες: οι περισσότερες από τις οποίες έχουν ιδιωτικά μπαλκόνια, ενώ κάποιες διαθέτουν και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

 


Ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη


Ξενοδοχεία στη Σμύρνη


Ξενοδοχεία στην Καππαδοκία