Ο Ατρόμητος U12 στην Τουρκία

Στο  τουρνουά Altinordu International U-12 Cup που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Κουσάντασι της Τουρκίας θα λάβει μέρος ο Ατρόμητος.

Με σύνθημα «καλός άνθρωπος, καλός πολίτης, καλός παίκτης» οι διοργανωτές συμπεριέλαβαν την ομάδα U12 του Ατρόμητου (παιδιά που γεννήθηκαν το 2001) μεταξύ των οκτώ club από πέντε χώρες της Ευρώπης σε ένα τουρνουά που στόχο δεν έχει την ανάδειξη πρωταθλητή αλλά την ευγενή άμιλλα, την συναδέλφωση και τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μεταξύ των Ακαδημιών.

Οι αγώνες του τουρνουά θα διεξαχθούν στο «Altinordu Efes Sports Facilities», σε γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα ενώ η αποστολή του Ατρόμητου θα αποσυρθεί σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής. Στο ραντεβού των νέων ταλέντων εκτός από τον Ατρόμητο μετέχουν ακόμη οι εξής ομάδες: Altinordu, Besiktas, Fenerbahce,Istanbul B.B.,Twente, Reading,Westfalia Herne.

Επικεφαλής της αποστολής του Ατρόμητου θα είναι ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Τόλης Αποστόλου και συνοδοί οι προπονητές Χρήστος Γιαταγιανάκης, Γιάννης Κεσόγλου και ο υπεύθυνος τύπου Παύλος Κατώνης.

Την αποτελούν οι ποδοσφαιριστές: Γιώργος Ανδριόπουλος, Γιάννης Γονής,  Πέτρος Γάλαρης,Φώτης Κακούσιος, Βασίλης Ξενοπανάγος, Κωνσταντίνος Παρλακίδης, Thomas Petkov, Αριστείδης Σάσσαλος,  Αλέξανδρος Σαχόλης, Αλέξανδρος Σέφερι, Αναστάσιος Τζούνος, Κωνσταντίνος Χαλιμούρδας, Γιώργος Χατζής, Χαράλαμπος Χιώτης, Μαρίνος Γιανακαρώνης, Μιχαήλ Δραμιτινός, Ιάσονας Γλύνος, Γεώργιος Κοσκινάς, Σπύρος Βλάχος.