Αλλάζουν διευθυντή οι Τουρκικές Αερογραμμές στη Θεσσαλονίκη

photo: facebook.com/OmorfaTaxidiaΑποχωρεί από το γραφείο των Τουρκικών Αερογραμμών στη Θεσσαλονίκη ο διευθυντής του Ουτκού Γιαζάν. Μετατίθεται ως διευθυντής στο γραφείο της Turkish Airlines στο Ασκαμπάτ του Τουρκμενιστάν.

Ο κ. Γιαζάν ανέλαβε τη διεύθυνση των γραφείων των Τουρκικών Αερογραμμών το 2011 όταν η εταιρεία ξεκίνησε ξανά δρομολόγια ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και την Κωνσταντινούπολη. Ο ίδιος είχε αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα προκειμένου να βοηθήσει την Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή ως τουριστικό προορισμό. Αυτό έγινε δίνοντας τη δυνατότητα σε τουριστικούς φορείς της πόλης να λάβουν μέρος σε εκθέσεις και άλλες εκδηλώσεις στο εξωτερικό (ιδιαίτερα σε μακρινές χώρες) που σε άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσαν να πάνε. Επίσης έφερε στη Θεσσαλονίκη αποστολές από το εξωτερικό για να γνωρίσουν την πόλη και να την εντάξουν στο πρόγραμμα τους. Η τελευταία έρχεται αύριο Τετάρτη από τη Μάλαγα με Ισπανούς τουριστικούς πράκτορες οι οποίοι θα γνωρίσουν την πόλη και τις τουριστικές της δυνατότητες και θα συναντηθούν με συνάδελφους τους από τη Θεσσαλονίκη.

Επίσης διοργάνωσε αποστολές στο εξωτερικό με εκπροσώπους ντόπιων τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων για την προβολή της πόλης. Ο ίδιος έλεγε πως “αν η Θεσσαλονίκη ανέβει ως τουριστικός προορισμός τότε πιο εύκολα θα γεμίζουν οι πτήσεις μας”.
Για τις ενέργειες του αυτές βραβεύτηκε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης (φώτο), την Ένωση Τουριστικών Γραφείων και άλλους φορείς της πόλης.

Τον κ. Γιαζάν θα αντικαταστήσει συνάδελφος του ο οποίος διηύθυνε το γραφείο των Τουρκικών Αερογραμμών στο Τεμπρίζ του Ιράν.

Πηγή: Omorfa Taxidia