Φεστιβάλ Tουρκικής Kουζίνας στην Αθήνα

Το ξενοδοχείο The Westin Athens στον Αστέρα Βουλιαγμένης ανακινεί την ελληνοτουρκική γαστρονομική φιλία και σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Τουρκίας και την Turkish Airlines θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα Φεστιβάλ Τουρκικής Κουζίνας, στο εστιατόριο Al Fresco από τις 14 έως τις 25 Οκτωβρίου του 2011.

Δύο φιλοξενούμενοι Τούρκοι σεφ, μέλη της Εθνικής Τουρκικής Γαστρονομικής Ομάδας, ο Huseyın Uysal και ο Taner Karagöl έρχονται ειδικά από το ξενοδοχείο Sheraton Maslak στην Κωνσταντινούπολη, για να μας ταξιδέψουν γευστικά σε κάθε γωνιά της Τουρκίας και δημιουργούν ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού με τα πιο αντιπροσωπευτικά και αυθεντικά πιάτα της.

Το εξαιρετικό αυτό γεγονός φέρνει την Τουρκική Κουζίνα και κουλτούρα στην Αθήνα, επιδεικνύοντας μια πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, ενώ επιτρέπει στους επισκέπτες να δοκιμάσουν  αυθεντικό τουρκικό φαγητό και γλυκά, όπως  γύρος-κεμπάπ, tantuni κεμπάπ, Shish σουβλάκια και τα διάσημα σάντουιτς  με πίτα, μαζί με gozleme και bazlama, που συνοδεύεται με νόστιμο και ελαφρώς πικάντικο κοτόπουλο ή μοσχάρι.

‘Ωρες λειτουργίας του εστιατορίου: Καθημερινές από τις 19:30-00:00 και Σαββατοκύριακα μεσημέρι από τις 13.00-16.30 και το βράδυ από τις 19.30-00.00.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα κληρωθεί ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη.  Το ταξίδι είναι χορηγία της Turkish Airlines.

Η τιμή για το μπουφέ με μεζέδες και γλυκά είναι 13 ευρώ το άτομο ενώ στα κυρίως πιάτα από 10 μέχρι  24 ευρώ.

Πληροφορίες και κρατήσεις τηλεφωνήστε στο: 210 8901727,210 8902000