Τουρκική θεατρική ομάδα στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου 2011

Η θεατρική ομάδα STREET ARTS WORKSHOP-Human Statues θα δώσει δύο παραστάσεις στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα, από σημέρα Πέμπτη 30 Ιουνίου έως την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011.

Oι παραστάσεις της τουρκικής θεατρικής ομάδας θα δοθούν στην οδό Ερμού:

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011 ώρα 19.00
Σάββατο 2 Ιουλίου 2011 ώρα  11.30

Το φετινό Φεστιβάλ, με κεντρικό σύνθημα: «Όλη η πόλη, όλη μέρα, μια σκηνή», αναφέρεται στους άγνωστους θεατρίνους του δρόμου και σε μια διαφορετική και ξεχασμένη Αθήνα.  Είναι αφιερωμένο σ’ έναν κορυφαίο «καλλιτέχνη του δρόμου» και «της δράσης», τον απόλυτο κλόουν και θεατρίνο, τον Θανάση Βέγγο.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στους χώρους μέσα στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας και γύρω από την Ακρόπολη. Περιλαμβάνει την Πλατεία Κοτζιά, την Πλατεία Ομονοίας, την Ερμού, την Πλατεία Καπνικαρέας, την Πλατεία Μοναστηρακίου, την Πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο, την Αποστόλου Παύλου και τα Άλση της Αποστόλου Παύλου, την Πλατεία Κουμουνδούρου, τη Νέα Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων στο Μεταξουργείο, το Πάρκο Ελευθερίας, την Καλών Τεχνών στην Πειραιώς, το Θέατρο Αλκμήνη και το Ίδρυμα Κακογιάννη.

Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ακόμη και της πρώτης χρονιάς, αγγίζοντας τις 53 συμμετοχές από την Ελλάδα και τις 7 από το εξωτερικό.