Παράρτημα της Velti στην Τουρκία

Στην Κωνσταντινούπολη άνοιξε παράρτημα η ελληνικών συμφερόντων διεθνής εταιρεία υπηρεσιών mobile marketing Velti. To νέο κέντρο ανάπτυξης και πωλήσεων άρχισε τη λειτουργία του τον Ιούνιο με στόχο την προώθηση της πλατφόρμας mGage και των υπηρεσιών της Velti.

Παράλληλα η Velti ενισχύει τη συνεργασία της με την τουρκική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Avea με την οποία συνεργάζεται από το 2009.

Ανακοινώνοντας το άνοιγμα του Hub στην Κωνσταντινούπολη, ο γενικός εμπορικός διευθυντής της Velti κ. Μενέλαος Σκουλούδης δήλωσε ενθουσιασμένος για αυτήν την επέκταση στην πολλά υποσχόμενη τουρκική αγορά, τονίζοντας ότι η Τουρκία είναι μια από τις κορυφαίες χώρες στην υιοθέτηση του mobile marketing προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα στους παρόχους και τις εταιρείες.

Η εταιρεία σηματοδότησε το άνοιγμα στην Τουρκία με τη χρυσή χορηγία στην πρώτη εκδήλωση που διοργάνωσε η παγκόσμια Ένωση Mobile Marketing στη γειτονική χώρα με τίτλο “Istanbul Mobile Marketing Talks” η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου 2011 στο Esma Sultan του Μαρμαρά.

H Velti ιδρύθηκε το 2000 και είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες τεχνολογίας και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για τηλεπικοινωνιακούς φορείς, καθώς και εταιρίες Διαφήμισης και Μέσων Ενημέρωσης. Προσφέρει λύσεις στους εξής τομείς: Mobile Marketing & Advertising, Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, λύσεις στον Τομέα των Τηλεπικοινωνιών και της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει προϊόντα Business Process Management (BPM), Mobile Business Solutions, e-CRM και m-CRM, Corporate Portals, Content Management Systems (CMS) και Enterprise Application Integration (EAI).

H εταιρεία έχει τη δυνατότητα να διεξάγει εκστρατείες σε περισσότερες από 50 χώρες που απευθύνονται σε  περισσότερους από 3,5 δισεκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως.

GRTRnews