Η Turkish Airlines καλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης το 2012

Η Turkish Airlines κέρδισε τα βραβεία ‘Best Airline Europe’, ‘Best Premium Economy Seats’ και ‘Best Airline Southern Europe’ στα βραβεία Skytrax World Airlines Awards 2012.

Η Turkish Airlines σημείωσε μεγάλη επιτυχία στα βραβεία “Skytrax World Airlines Awards 2012”λαμβάνοντας την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη, περισσότερων από 18 εκατ. επιβατών, οι οποίοι ψήφισαν την εταιρεία ως την καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που τρέχει ο διαγωνισμός.

Η Turkish Airlines αναδείχθηκε επίσης από τη Skytrax, ως ο νικητής των κατηγοριών, “Best Airline in Southern Europe” και “Best Premium Economy Class Airline Seat” για τα καθίσματα της κατηγορίας Comfort Class.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης για το 2012, η Turkish Airlines έχει επιλεγεί ως ο νικητής των 3 κατηγοριών από την Skytrax, που είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα αριστείας που σχετίζεται με τα αεροπορικά ταξίδια στον 21ο αιώνα και προσφέρει μοναδική εμπειρία στην παγκόσμια βιομηχανία αεροπορικών εταιρειών και αεροδρομίων, μέσω του πιο επαγγελματικού ελέγχου και υπηρεσιών συγκριτικής αξιολόγησης ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών.

O γενικός διευθυντής της THY, Dr. Temel Kotil

Η έρευνα διεξήχθη από την Skytrax, με την συμμετοχή άνω των 18 εκατ. επιβατών, επαγγελματικών αεροπορικών ταξιδιών και ταξιδιών αναψυχής, από 100 διαφορετικές χώρες. Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε στο Farnborough Airshow, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις 12 Ιουλίου 2012 και την THY εκπροσώπησε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Dr. Temel Kotil, ο οποίος παρέλαβε τα βραβεία από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Skytrax, κ. Edward Plaisted.

Ο κ. Plaisted δήλωσε κατά την απονομή: “Η Turkish Airlines συνεχίζει να εδραιώνει τη θέση της, ως μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο και τα βραβεία που έλαβε σήμερα, ως Best Airline in Europe και Best Airline in Southern Europe, καταδεικνύουν τη συνεχή και ευρεία δημοτικότητά της, μεταξύ των επιβατών. Το προϊόν της κατηγορίας Premium Economy της Turkish Airlines, έχει αποδειχθεί όλο και περισσότερο δημοφιλές και το βραβείο που απέκτησε, ως Best Airline Premium Economy Class Airline Seat, αντικατοπτρίζει την ξεκάθαρη επιτυχία της υψηλής ποιότητας του εν λόγω προϊόντος”.

Η Turkish Airlines, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες, έλαβε αρκετά βραβεία από την Skytrax, γνωστή και ως “Passengers Choice Awards”, τα οποία την εδραιώνουν ακόμα πιο ψηλά στον παγκόσμιο αεροπορικό χάρτη. Το 2010, η εταιρεία είχε κερδίσει και πάλι τον τίτλο ως “Best Airline in Southern Europe”, ενώ η επιτυχία αποτέλεσε την συνέχεια του παγκόσμιου βραβείου που έλαβε το 2009, του “Skytrax World Aviation Award 2009”, γνωστού και ως “Όσκαρ” του κλάδου των αερομεταφορών.

Θυμίζουμε επίσης πως και το 2010 η THY σύμφωνα με τα αποτελέσματα αξιολόγησης Skytrax εκτός από Best Airline in Southern Europe είχε βραβευθεί και για την καλύτερη ποιότητα Catering στην οικονομική θέση, με την εν πτήση υπηρεσία που προσφέρει η Turkish Do & Co.