Η Skroutz ΑΕ στην αγορά της Τουρκίας

Η Skroutz A.E. στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης σε αγορές του εξωτερικού, ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του www.alve.com, μιας μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων στην Τουρκία.

Το www.alve.com αποτελεί ένα νέο προϊόν που αξιοποιεί την εμπειρία και τεχνογνωσία της Skroutz Α.Ε. στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας στα δεδομένα της τούρκικης αγοράς. Σκοπός του είναι να εδραιωθεί ως μία αξιόπιστη πλατφόρμα αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και να αποτελέσει ισχυρό εργαλείο έρευνας αγοράς για τους Τούρκους καταναλωτές.

Η επιλογή της γειτονικής χώρας για την επέκταση των δραστηριοτήτων της Skroutz A.E. εκτός συνόρων, βασίζεται στην τεράστια δυναμική ανάπτυξης που παρουσιάζει η online αγορά στην Τουρκία. Ο στόχος της τρέχουσας χρονιάς, είναι η μεγιστοποίηση των συνεργατών και των e-shops που συμμετέχουν, ώστε σταδιακά να αυξηθεί η κίνηση της ιστοσελίδας και το www.alve.com να εισέλθει δυναμικά στο χάρτη του ηλεκτρονικού εμπορίου της Τουρκίας.

Το www.alve.com βρίσκεται ήδη σε λειτουργία από τις 20 Μαρτίου, φιλοξενώντας 10 ηλεκτρονικά καταστήματα και περισσότερα από 93.000 προϊόντα σε πάνω από 600 κατηγορίες.