«Ημέρες Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» – Ενημέρωση και για Τουρκία

Στιγμιότυπο από προηγούμενη εκδήλωση

Το Υπουργείο Εξωτερικών, με γνώμονα την ανάγκη εντατικοποίησης της προσπάθειάς του για τη στήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και με δεδομένο το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει η ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, συνεχίζει την υλοποίηση του Προγράμματος «Ημέρες Πληροφόρησης Επιχειρηματιών», με στόχο τη διαρκή ενημέρωση της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας για τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που ανακύπτουν στις ξένες αγορές.

Η επόμενη (9η) διοργάνωση του Προγράμματος «Ημέρες Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» θα πραγματοποιηθεί, στις 19 Απριλίου 2012 και ημέρα Πέμπτη, στο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών, Ακαδημίας 1, όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν  από στελέχη των Γραφείων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων σε: Κίνα, Μαρόκο, Ουκρανία, Σερβία, Τουρκία.

Στο πρώτο μέρος, τα στελέχη των πέντε Γραφείων Ο.Ε.Υ., θα παρουσιάσουν,  στο Αμφιθέατρο Γ. Κρανιδιώτη την κάθε μία αγορά, θα αναδείξουν τους δυναμικούς κλάδους της κάθε οικονομίας και τις δυνατότητες συνεργασίας και εξαγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Στο δεύτερο μέρος, οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες και εκπρόσωποι κλαδικών φορέων, που θα δηλώσουν το σχετικό ενδιαφέρον, θα έχουν τη δυνατότητα για συναντήσεις με  τα στελέχη των ως άνω Γραφείων Ο.Ε.Υ., με στόχο την έγκυρη και εξειδικευμένη πληροφόρησή τους (Αίθουσα 7ου ορόφου).

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, πρέπει να αποστείλουν, μέχρι την Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012, ηλεκτρονικά, τη Δήλωση Συμμετοχής στο e-mail: sbb@mfa.gr.

Δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Για την Τουρκία θα μιλήσει η κα. Αλεξία Μανούσου, Γραμματέας Ο.Ε.Υ. Α΄, Γραφείο Ο.Ε.Υ. Κωνσταντινούπολης.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις:

Β8 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Ζαλοκώστα 10, 106 71 Αθήνα, Τηλ.: 210 368 2764, 210 368 2766,  Fax: 210 368 2771, sbb@mfa.gr