Επιστρέφει στην Τουρκία ο Φάνης Γκέκας

Στη Τουρκία θα συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο ο Φάνης Γκέκας που υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2014 στην Άκχισαρ Μπελεντίγεσπορ. Η ομάδα εδρεύει στην πόλη Ακχισάρ, στη δυτική Τουρκία και βρίσκεται στην τελευταία θέση της Σούπερ Λιγκ. Άλλωστε, είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος, στη σχετικά σύντομη ιστορία της καθώς ιδρύθηκε το 1970.

Στα 32 του πλέον, ο Λαρισαίος επιθετικός συνεχίζει την καριέρα του στο εξωτερικό και σταθμό την Τουρκία, για δεύτερη φορά. Είχε προηγηθεί η Σαμσουνσπόρ πριν από ακριβώς έναν χρόνο, όπου η θητεία του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς είχε οκτώ γκολ σε 11 αγώνες. Τον Αύγουστο υπέγραψε στη Λεβάντε αλλά αποδεσμεύθηκε τον Φεβρουάριο.

Στα προηγούμενα χρόνια είχε περάσει από τη Γερμανία (Λεβερκούζεν. Αϊντραχτ, Χέρτα Βερολίνου, Μπόχουμ) και την Αγγλία (Πόρτσμουθ). Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Λάρισα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Καλλιθέα και τον Παναθηναϊκό. Έχει 66 συμμετοχές και 23 γκολ με την εθνική μας ομάδα, στην οποία έκανε ντεμπούτο το 2005.